Om Stiggies.com

Aloha og hjertelig velkommen til stiggies.com!

Hos stiggies.com er vi vilde med hawaiitøj. Så vilde at vi selv kan ses i hawaiiskjorte og hawaiikjole i dagligdagen. Det gør vi af to årsager: for det første vil vi selv teste vores varer over tid, på den måde er vi i stand til, at yde den bedste rådgivning om køb af hawaiitøj. Den anden grund er, at når du først har en af de blomstrede skjorter hængende, så bliver vi alt for fristede til at komme ud og lufte den.

Vi mener at en rigtig hawaiiskjorte kun kan komme fra….Hawaii.

Grundet det faktum samt den originalitet, kærlighed og kreativitet de lokale øboere lægger i deres smukke, blomstrede prints, sælger vi kun tøj produceret på Hawaii.

Vi har selv udvalgt hver enkelt hawaiiskjorte udfra kriterier såsom, at produktionen skal finde sted på Hawaii, at vores leverandører over tid skal have vist flotte designs og kvalitet, så vi på den måde kan sikre vores kunder en hawaiiskjorte i høj kvalitet og i lækkert design. Som nævnt ovenfor er det kun de bedste Hawaiitøj fabrikanter, som alle besidder mange års erfaring og stor knowhow. Nemlig dem, som til daglig producerer lækkert og anvendeligt ”alledagstøj” til de lokale beboere på nogle af verdens smukkeste og mest spektakulære øer – om det så er tøj til arbejde, fest, middag for to eller en afslappende dag på stranden – vi har det hele!

Denne passion håber vi selvfølgelig at kunne dele med dig, så du kan opleve den fantastiske følelse af at gå klædt i originale kvalitetsprodukter – direkte fra Hawaii til dig!

Mahalo,

stiggies.com

 

 

Hvem er vi?

Stiggies ApS blev etableret i 2014 på baggrund af en Hawaii-ferie i julen 2013. Bag virksomheden er vi et søskendepar på 3 med rødder i det sønderjyske. I dag er vi delvist boende i København og Vojens, med virksomhedens lager og showroom i Haderslev. Du kan læse lidt mere om hvem vi er herunder:

 

Kim Stig Malle

Hawaiiskjorten får smilet frem i folk. Jeg går så ofte som muligt i mine blomstrede skjorter,IMG_1241 (2) og ofte får jeg et smil på læben fra folk på gaden, eller et klap på skulderen for at bringe farverne i spil. Efter jeg er begyndt at interessere mig for farver, mønstre og hvad de forskellige brands kan tilbyde, så har interessen kun taget til. Jeg håber, at vores kunder bliver ligeså glade for designet, lækkerheden og selve kvaliteten af vores Hawaiitøj. Vi gør os nemlig særdeles umage i kun at vælge det bedste fra Hawaii til vores shop.

Jeg har en baggrund som speditør, og ved derfor en masse om fragt, især om hvordan kunderne lynhurtigt får levering af fede sommerskjorter til adressen.

Jeg er den daglig leder af vores lager, og jeg sender jeres pakke afsted med masser af Aloha (som også kan betyde “love”).

Søs Jørgensen Malle

Et must-have i klædeskabet er uden tvivl et originalt Hawaii item. Personligt er jeg megetSøs-stiggies (3) optaget af design og kvalitet, og dermed også tøjets anvendelighed. Det, der er så fantastisk ved hawaiiskjorterne og -kjolerne er, at de er afslappede men også elegante, klassiske og samtidig moderne. Derved kan dit hawaiitøj dække alle behov – alt efter hvordan du vælger at sammensætte dit outfit. Du kan altid finde inspiration til styling ved at følge os på Instagram. Tøjet kan bæres til en hvilken som helst begivenhed lige fra konfirmation, sommerfest, cocktailparty til bryllup eller sågar en dag på kontoret. Vores ærmeløse hawaiiskjorter og hawaiikjoler med elastik er mine personlige favoritter til damer.

Jeg er uddannet designteknolog med speciale i Fashion Design, og læser i dag cand.merc. på CBS.